Knjižni klub IZVORI
Trnjanska cesta 64
10000 Zagreb

flowerflowerflower

Trenutno se nalazite na
Knjiga

Mediji - Mitovi i stvarnost

Ante Gavranović

Kategorija:  Mediji



Mediji - Mitovi i stvarnost

Biblioteka:  JETiC


Stranice:  196

Uvez:  tvrdi

Format:  14,5 x 24 cm


Kataloški broj:  517

ISBN:  978-953-7015-46-6


Cijena:  15.00 €

Internet cijena:  13.50 €   


Ocjena nakladnika:  4.50

Ocjena korisnika:  -- ( ukupno glasova: 0 )


Broj pregleda knjige:  6613


Opis:
Novine kakve danas znamo dijete su industrijske revolucije. Novi mediji čedo su informatičke. Mogu li preživjeti zajedno?

Ante Gavranović, naš dugogodišnji vrsni analitičar razvoja medija u svijetu i u Hrvatskoj, u svojoj najnovijoj knjizi razmatra nove izazove pred kojima se nalaze klasični tiskani mediji te raščlanjuje promjene u medijima, u oglašavanju, javnom mnijenju, odgovornosti novinara i slično. Novine kakve danas znamo dijete su industrijske revolucije, novi mediji čedo su informatičke. Mogu li preživjeti zajedno?

Pojava novih medija još je jednom potvrdila činjenicu da novine nisu nestale (baš kao ni pojavom radija, televizije), te da klasično novinarstvo u informatičkoj revoluciji mora za svoj opstanak učiniti novi iskorak baš kao i kod pojave radija i televizije. Analiza tih pojavnosti daje odgovore na pitanje kako u budućnosti opstati u medijskoj industriji.

Knjiga MEDIJI – MITOVI I STVARNOST namijenjena je prvenstveno ljudima iz novinskih kuća, urednicima, novinarima, studentima novinarstva, ali i svima onima koji su izvan medijske struke ali ih zanima kuda ide mediji, koji imaju toliki utjecaj na svakodnevni život.



Komentari:  (0)

Copyright © 1990 - 2008 Knjižni klub IZVORI.   Sva prava pridržana.
CSS Validation Service Markup Validation Service