Knjižni klub IZVORI
Trnjanska cesta 64
10000 Zagreb

flowerflowerflower

Trenutno se nalazite na
Knjiga

Prijatelji na visokim položajima

Donna Leon

Kategorija:  Krimi



Prijatelji na visokim položajima

Nakladnik:  IZVORI

Biblioteka:  Agatha


Stranice:  261

Uvez:  tvrdi

Format:  13 x 21 cm


Kataloški broj:  3960

ISBN:  978-953-203-294-9


Cijena:  16.00 €

Internet cijena:  14.40 €   


Ocjena nakladnika:  4.00

Ocjena korisnika:  4.67 ( ukupno glasova: 3 )


Broj pregleda knjige:  5859


Opis:
Kada commissarija Guida Brunettija posjedi mladi birokrat koji istražuje nepostojanje službene građevinske dozvole za stan u kojem obitava, prvo pitanje koje je Brunettiju palo na pamet, a koje bi palo na pamet i svakom drugom Venecijancu, bilo je to poznaje li ikoga tko bi mogao povući vezu ili pritisnuti dotični vladin ured. Ali kada taj mladić nazove Brunettija telefonski na posao, bjelodano prestrašen, a potom ga pronađu mrtvog nakon pada sa skele, jasno je da se događa nešto mnogo važnije i veće od sudbine Brunettijeva vlastita stana...

"Svi romani Donne Leon su odlični u dočaravanju mjesta radnje, dok je u Brunettiju stvorila lik koji je iz knjige u knjigu sve stvarniji… Međutim, Prijatelji na visokim položajima je nadaleko najbolji roman, i predstavlja kvantni skok unaprijed."
Evening Standard

Donna Leon živi u Veneciji već dugi niz godina, a prije toga je živjela u Švicarskoj, Iranu, Saudijskoj Arabiji i Kini, gdje je radila kao učiteljica. Danas spaja pisanje s predavanjima o engleskoj književnosti na jednom sveučilištu u blizini Venecije… Njezini prethodni romani u kojima se pojavljuje commissario Brunetti, među kojima i Sumrak vjere i Nobiltà, osvojili su razne značajne nagrade. Prijatelji na visokim položajima je deseti roman Donne Leon kojeg objavljujemo.



Komentari:  (0)

Copyright © 1990 - 2008 Knjižni klub IZVORI.   Sva prava pridržana.
CSS Validation Service Markup Validation Service