Knjižni klub IZVORI
Trnjanska cesta 64
10000 Zagreb

flowerflowerflower

Trenutno se nalazite na
Knjiga

Samo jedan san

Orijana Koloper

Kategorija:  Ljubavni roman



Samo jedan san

Nakladnik:  IZVORI

Biblioteka:  -/-


Stranice:  196

Uvez:  tvrdi

Format:  15 x 24 cm


Kataloški broj:  8923

ISBN:  978-953-203-351-9


Cijena:  15.00 €

Internet cijena:  13.50 €   


Ocjena nakladnika:  5.00

Ocjena korisnika:  3.00 ( ukupno glasova: 1 )


Broj pregleda knjige:  4905


Opis:
Ljubav je život … Ako propustite ljubav, propustili ste život. Tako glasi i moto ovog romana nabijenog emocijama, ali i napetim slijedom događaja. Treći roman (nakon Dodira trećeg oka i Arabeske) mlade hrvatske spisateljice potresna je priča o onom nepresušnom izvorištu silâ što nas sve nose poput iveraka u bujici. Priča o njihovim silnicama što nas omataju, guše i udahnjuju nam život. Istodobno. Ljubav.

Lagao je, nikad me nije volio. Iz te bolne spoznaje iznjedrila se jedna laž. Iz te laži nikle su trnovite sudbine, ispreplele se toliko da je njihovo rasplitanje trajalo godinama. Što je istina? Zašto su se Tonkica i Sunčana toliko tražile, toliko voljele? Kako laž može tragično urušiti život? Na ta pitanja Tonkica je dobila odgovor, a ono što je otkrila bilo je šokantno i bolno.

Treći roman (nakon Dodira trećeg oka i Arabeske) mlade hrvatske spisateljice potresna je priča o onom nepresušnom izvorištu silâ što nas sve nose poput iveraka u bujici. Priča o njihovim silnicama što nas omataju, guše i udahnjuju nam život. Istodobno.

Da. Ljubav je život … Ako propustite ljubav, propustili ste život. Tako glasi i moto ovog romana nabijenog emocijama, ali i napetim slijedom događaja.

Naš plan je uspio, spasit ćemo Tonkin hrast. Od trenutka kad sam doznala da je odlučeno na mjestu moga hrasta izgraditi trgovački centar proganjaju me uspomene poput sjena koje usplahireno strepe da ne budu iščupane zajedno s korijenjem stoljetnog hrasta... Dok se smiješim i plačem u isto vrijeme, okružena ljudima i pjesmom, osjećam ruke svog supruga kako me grle, svoju kćerkicu dok se smješta u mom krilu i Jasena koji me doziva i maše mi. I u tom trenutku shvaćam da se moj san ostvario i da su ovo na mom licu suze radosnice.



Komentari:  (0)

Copyright © 1990 - 2008 Knjižni klub IZVORI.   Sva prava pridržana.
CSS Validation Service Markup Validation Service